Windows 10

Post any software related questions or comments here. This is also the place to ask for help if you can't figure out how to do something in Wave59.
Post Reply
NDscorpini
Posts: 180
Joined: Tue Jul 21, 2015 10:34 pm
Contact:

Windows 10

Post by NDscorpini » Mon Jun 29, 2020 7:54 pm

Hi All,
I apologize in advance if this question has been asked before. One of the computers that I use for trading is 10 years old and runs on Windows 7. I was thinking about getting a new one. Quick question. Does Wave 59 work well on Windows 10? Thanks
Best wishes,
NDscorpini

User avatar
ForJL
Posts: 131
Joined: Tue Jul 21, 2015 11:06 pm
Contact:

Re: Windows 10

Post by ForJL » Tue Jun 30, 2020 4:05 pm

Ten years ... I think you got your monies worth out of that machine. As for Wave and W10 I can tell you I personally have never had any issues ... runs like a charm.

User avatar
dirk
Posts: 101
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:56 am
Contact:

Re: Windows 10

Post by dirk » Fri Jul 10, 2020 11:28 am

Hi Erik , i have continuosly on windows 10 this warning and i have to delete all and install again the programm. this appens avery 2 days ,can you resolve the problem ?
copia.png
copia.png (440.52 KiB) Viewed 432 times

User avatar
dirk
Posts: 101
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:56 am
Contact:

Re: Windows 10

Post by dirk » Tue Jul 14, 2020 7:02 pm

Hi Erik ,why you don't answer , i cannot use wave 59 anymore if you don't resolve this problem

User avatar
kmorgan
Posts: 14
Joined: Tue Jul 21, 2015 10:54 pm
Contact:

Re: Windows 10

Post by kmorgan » Tue Jul 14, 2020 8:55 pm

Hey, Dirk,

For something like this, it's better to open a Support ticket.

Look under the Help menu in W59, Contact Support.


Cheers,

Kim

User avatar
dirk
Posts: 101
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:56 am
Contact:

Re: Windows 10

Post by dirk » Wed Jul 15, 2020 8:43 am

I did but received any help

User avatar
earik
Site Admin
Posts: 389
Joined: Mon Dec 01, 2014 12:41 pm
Contact:

Re: Windows 10

Post by earik » Wed Jul 15, 2020 5:14 pm

Hi Dirk,

I don't come on here every day, and tend to get buried over at times. Mercury retrograde is never pretty with a software company, unfortunately...

Anyway, your error is due to international windows settings. Wave59 doesn't like the comma in 0,25. It want a period, like "0.25". The way around that is to go start - control panel - regional options, then look for the decimal separator. Set that to a period. That will clean it up. You may have commas stored in your registry values, which will continue to cause trouble until you clear them out. You can do that by going start - run - "regedit", then navigate to HKEY_CURRENT_USER/Software, then just delete the entire Wave59_PRO key. When you restart W59, it will reset all those values to the factory defaults, and you should be good to go.

Earik

User avatar
dirk
Posts: 101
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:56 am
Contact:

Re: Windows 10

Post by dirk » Wed Jul 15, 2020 7:10 pm

OK thanks

User avatar
dirk
Posts: 101
Joined: Wed Jul 22, 2015 5:56 am
Contact:

Re: Windows 10

Post by dirk » Sun Jul 19, 2020 8:32 am

HI Erik , again same problem , didn't resolve

User avatar
earik
Site Admin
Posts: 389
Joined: Mon Dec 01, 2014 12:41 pm
Contact:

Re: Windows 10

Post by earik » Mon Jul 20, 2020 7:21 pm

Dirk,

You've set the global decimal separater to '.' on your windows and cleared out the registry? Does it happen on new charts, or on saved ones. The other place the comma may be is in your saved chart, so that would be the next place to look for it.

Earik

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests